Bitcoin’de 8 bin 500 dolar riski oluşabilir

0 3

Günlük grafikte azalan üçgen devamlılığa işaret ediyor…

Bitcoin (BTC / USD) Twitter dolandırıcılığını takiben hafta ortasında baskı altına girdi ve Perşembe günü 10 günlük en düşük seviyesi olan 9 bin dolara düştü. Ancak BTC / USD teknik bir toparlanma gerçekleştirdi ve pozitif bölgede Cuma günü 9 bin 150 dolardan günü tamamladı. Bununla birlikte parite cuma günkü kazançlar üzerine inşa etmekte zorlanıyor gibi görünüyor.

BTC / USD teknik görünümü

Hafta başında yükselen hareketliliğe rağmen Bitcoinin kısa vadeli görünümü günlük Göreceli Güç Endeksinin 50ye yakın seyretmesiyle nötr kalmaya devam ediyor.

Olası aşağı yönlü hareketlerde ise 9 bin – 8 bin 750 dolar seviyesi son derece önemli ve güçlü destek bölgesi (16 Temmuz düşük / 100 günlük SMA / 5 Temmuz düşük / Fibonacci Mart-Haziran yükselişi % 23.6 geri çekilmesi).

Bu alan aynı zamanda Haziran ortalarında oluşmaya başlayan alçalan üçgenin ucu ile de örtüşüyor. Fiyat bu düşüş eğilimini izlemeye devam ederse BTC / USDnin ay sonuna doğru patladığını görebiliriz. Böyle bir durumda 8 bin 500 dolar (200 günlük SMA) bir sonraki hedef olabilir.

 

Bunları da beğenebilirsin

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku